'n Genealogiese analise van 'n enkele familie as verteenwoordiging van ’n kultuurgroep : 'n ondersoek na nuwe perspektiewe - Wood, Elmien (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2019)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2019.