n Toepassing van die teoretiese konstruk van die werkseis-beheerskema op opvoedkundige tolking : US as gevallestudie - Van Zyl-Bekker, Susan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2019)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2019.