Onderwyserperspektiewe aangaande vervlegte leer as onderrig- en leerbenadering tot taalonderrig vir die 21ste-eeuse leerder - Pedro, Marné (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2019)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2019.