Die voorbereiding van kinders in kinder- en jeugsorgsentrums op herintegrasie na ontheffing vanuit staatsorg - Daniels, Robertah (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2019)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2019.