’n Ekklessiologies teologiese ondersoek na die teologiese opleiding en bedieningsvorming praxis in die Verenigende Gereformeerde Kerk in Suider Afrika - Philander, N. C. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2019)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2019.