'n Genealogiese analise van die Cyster-familie van Pniël : hulle bydrae tot die ontwikkeling van 'n sendingdorp en 'n geslote gemeenskap in Suid-Afrika - Damon, Eleanor Denise (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2019)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2019.