'n Ondersoek na die tydskrifte Weg!/go! en Women's Health se nie-media handelsmerkuitbreidings : moontlike riglyne vir publikasies - Gregan, Eugenie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2020)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2020.