'n Ondersoek na die opvoedkundige ondersteuning van enkelouer plaaswerkers aan hul skoolgaande kinders - Van der Westhuizen, Magdaleen Madele (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2020)
Thesis (MEdPsych)--Stellenbosch University, 2020.