Inklusiewe demokratiese burgerskaponderwys as 'n verdedigbare benadering om ondissipline en geweld in Suid-Afrikaanse skole te beperk - Asia, Henry Peter (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2020)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2020.