Die verhouding en dialoog tussen die NG Kerk en VGKSA, op plaaslike vlak, vasgeval : 'n pastorale studie - Grobbelaar, Jan Gysbert (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2020)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 2020.