'n Empiriese ondersoek na die bydrae van tweetalige skoolwoordeboeke en werkboeke by graad 11-leerders - Burger, Lize (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2020)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2020.