iGenerasie : die gepastheid van die natuurwetenskaponderrig-en-leeromgewing binne 'n tersiere instelling - Nel, Tarina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2020)
Thesis (MPhil)--Stellenbosch University, 2020.