'n Ondersoek na die seleksie en funksie van internasionale kinderboeke wat in Afrikaans vertaal is vir die tydperk 1990-2018 - Williams, Anzette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2020)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2020.