Persepsies van Xhosa-grootouers in n landelike gemeenskap in Suid-Afrika met betrekking tot hakkel - Hurter, Martinette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2020)
Thesis (MSL&HT)--Stellenbosch University, 2020.