'n Literêr-gerontologiese beskouing van "Die dao van Daan van der Walt" deur Lodewyk G. du Plessis (2018) - Du Plessis, Annette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2020)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2020.