Die nomadiese self : skisoanalitiese beskouinge oor karaktersubjektiwiteit in die prosawerk van Alexander Strachan en Breyten Breytenbach - Anker, Willem Petrus Pienaar (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (DLitt (Afrikaans and Dutch))--University of Stellenbosch, 2007.