Die pedagogiese benadering van opvoeders met betrekking tot leerders se leer in 'n landelike skool in die Oos-Kaap - Wolff, Helena (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2020)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2020.