'n Ondersoek na kinderteater as 'n moontlike tersiere toneelspelonderrigmeganisme - Van der Merwe, Schalk Willem (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2020)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2020.