"Om te word wat ons sien en te ontvang wat ons is" : 'n praktiese-teologiese studie van die verhouding tussen die nagmaal en menswaardigheid in 'n stryd van rasseskeiding - Havenga, Elizabeth Angelique (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2020)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2020.