‘n Geskiedenis van die samestelling en funksionering van die Suid-Afrikaanse Parlementêre stelsel, 1910-1999 - Hugo, Willem Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2020)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2020.