Vinnige identifikasie van botaniese- en geografiese oorsprong van Suid-Afrikaanse heuning - Vermeulen, Marguerite Antoinette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2020)
Thesis (MScFoodSc)--Stellenbosch University, 2020.