'n Teologiese evaluasie van Kapelane in die Suid-Afrikaanse departement van Korrektiewe dienste as herstellende geregtigheids missionale leiers - Jonkers, Josef Morris (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2020)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2020.