Op soek na 'Gereformeerde roepingsverstaan' in postapartheid-Suid-Afrika : 'n praktiese-teologiese ondersoek met die oog lidmaatbemagtiging - Du Toit, Mathys Michielse (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2021)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2021.