'n Ondersoek na die bediening van laerskoolkinders in en deur die gemeente as intergenerasionele ruimte - Grobbelaar, Jan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2008)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 2008.