Publieke teologie as profetiese teologie? : 'n kritiese beskouing van die sosio-ekklesiologiese implikasies van die drieërlei amp in die teologie van Karl Barth - Laubscher, Martin (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2021)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2021.