Die onderrigleervoorkeure van Generasie Z-studente in hoër onderwys : ŉ bestek-oorsig - Van der Merwe, Mareli Winter (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2021)
Thesis (MPhil)--Stellenbosch University, 2021.