Die rol van immigrante van St. Helena-eiland in die Kaapse en Suid-Afrikaanse samelewing, met spesifieke verwysing na die periode 1808-1908 - Strauss, Johannes Stefanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2021)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2021.