Taalgesindheid teenoor Afrikaans : ’n gevallestudie onder Afrikaanse Taalverwerwing 188-studente - Veldsman, Marishan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2021)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2021.