'n Post-koloniale vertaling van Vergilius se Eclogae: "In alle dele van die land is sulke onrus!" - Viljoen, Shani Claudia (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2021)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2021.