Die kurrikulumadviseur se kurrikulumleiersrol tydends die implementering van kurrikulumveranderinge in die algemene onderwys-en opleidingsfase: ‘n gevallestudie - Swartz, Christopher Brian (2021)
Thesis (DPhil)--Stellenbosch University, 2021.