Perspektiewe van leerders met inperkings rakende ondersteunende onderwyspraktyke en die ooreenstemming daarvan met die universele ontwerp vir leer-raamwerk - Tesselaar, Anna-Mari (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2021)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2021.