Die opkoms, dinamika en betekenis van die Klein Karoo Nasionale Kunstefees: 1995-2005 - Kitshoff, Herman van Zijl (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (DPhil (History))—University of Stellenbosch, 2005.