Die effek van musiek op die immuunsisteem, emosies en longfunksie tydens die standaard fisioterapeutiese behandeling van spesifieke longpatologie - Le Roux, Frances Hendriehetta (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (PhD (Pathology. Medical Microbiology))--University of Stellenbosch, 2005.