'n Studentgesentreerde opleidingsraamwerk vir kliniese verpleegpraktisyns in Noord-Kaapse plattelandse gemeenskappe. - Van der Walt, Stephanie (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (PhD (Education))--University of Stellenbosch, 2006.