Ontwikkelingstrategiee vir die bemagtiging van jeugleiers: 'n indersoek na enkele Suid-Kaapse skole - Joubert, Francois (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (PhD (Curriculum Studies))--University of Stellenbosch, 2007.