Afrikanervroue se politieke betrokkenheid in historiese perspektief met spesiale verwysing na die Women’s National Coalition van 1991 tot 1994 - Maritz, Loraine (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (DPhil (History)—University of Stellenbosch, 2004.