Metaleksikografiese ondersoek na konteksleiding in Afrikaanse vertalende woordeboeke - Beyer, Herman Louis (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2006)
Thesis (DLitt (Afrikaans and Dutch))--University of Stellenbosch, 2006.