Uitdagings van maatskaplike werkers wat dienste lewer aan volwassenes met metamfetamienafhanklikheid in een landelike gebied - Krige, Hannelie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2021)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2021.