Die rol van belonings in grondslagfaseleerders in ‘n spesiale skool se belewenis van selfdoeltreffendheid - Fourie, Janine (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2021)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2021.