’n Inhoudsanalise van Weg! se redakteursbriewe in sy eerste vyftien jaar – ’n gevallestudie - Lamprecht, Leon-Ben (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2021)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2021.