Die impak van Engels op Afrikaans, Nederlands en Portugees as universiteitstaal : ŉ kritiese diskoersanalise - Snyman, An-Mari Celeste (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2021)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2021.