Eksistensiele ontstigting as noodsaak vir die denkende psigoterapeut: literere teater as platform vir die estetiese disposisie - Conradie, Karlien (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2021)
Thesis (DEd)--Stellenbosch University, 2023.