Suid-Afrika en die Universele Periodieke Hersieningsmeganimse van die Verenigde Nasies se Menseregte Raad: Die waardebepaling van akkulturasie - Absalom, Inge (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2022)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2022.