Die ondersoek van die Ceres geforseerde narratiewe met die doel om drie woordelose storieboeke te publiseer. - Koopstad, Karla Abigail (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2022)
Thesis MA (VA)--Stellenbosch University, 2022.