’n Ondersoek na die verband tussen taalangstigheid en taalaanleerstrategieë onder Afrikaanstweedetaalstudente aan die Universiteit Stellenbosch - Human, Emrie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2022)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2022.