’n Ondersoek na pedagogiese tolking vir Afrikaanstweedetaalverwerwing : ’n gevallestudie met US-studente - Van der Merwe, Kanja (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2022)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2022.