Die geskiedenis van Afrikaanse sosiale klubs in Suid-Afrika met spesiale fokus op die Maria van Riebeeck-klub en Klub Here Sewentien - De Beer, Emile (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2022)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2022.