Die uitvoering van Frans-Romantiese orrelsimfoniee op eklektiese orrels: histories-ingeligte riglyne vir vertolking - Oosthuizen, John Ernst (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2022)
Thesis (MMus)--Stellenbosch University, 2022.