Die ontwerp van ’n model vir ’n toepassing vir Afrikaanse uitspraak in ’n taakgebaseerde leer-en-onderrigprogram - Sass, Jaydey (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2022)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2022.