Randfigure as middels vir sosiale kommentaar in enkele werke van Pieter-Dirk Uys en Nataniel - Van Eeden, Marguerite (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2022)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2022.